صفحه اصلی تورهای داخلی تورهای خارجی تور اروپا تور یک روزه ویزا بلیط هتل درباره ما ارتباط با ما  

Incoming

 
تور اروپا | فرانسه | ایتالیا | 11 روزه| پاییز 96
تور اروپا | فرانسه | ایتالیا | 11 روزه|  پاییز 96

 

تور اروپا | فرانسه | 8روزه|پاییز 96

7 شب پاریس

 

از 5آبان تا 24 آذر هر جمعه

 

 

خدمات تور : پرواز رفت و برگشت ایران ایر ، هتل 5 ستاره با صبحانه،ترانسفر فرودگاهی، ویزای شنگن ، بیمه مسافرتی ،تور لیدر فارسی زبان در طول سفر ،  گشتهای  شهری طبق پکیج ، با تور لیدر و راهنمای محلی طبق برنامه تور .

 

قیمت:  5.890.000 تومان

 

زمستان

96

 

تور چین

تور هند

تور بالی

تور مالدیو

تور آفریقا

تور استرالیا

 

 

تور اروپا

تور اروپا نوروز 97

تور اروپا ارزان

تور اروپا 96


ژانویه

 

2016

 

مدارک مورد نیاز فرانسه

َ1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­های قبلی.

        الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

2) 6 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.

3) اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک.

   الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

           * در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی می­باشد.

           * در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می­باشد.

   ب) سپرده­های بانکی.      

           * ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول می­باشد.

           * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل سند مالکیت.

6) اصل مدارک شغلی:

   الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش­نامه تحصیلی.

   ب) وکلا: پروانه وکالت.

   ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه                   مرخصی، آخرین لیست بیمه.          

   د) بازنشسته­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

   ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

   و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

   ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

            * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه

               کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است.

8) مدارک شغلی همسر برای خانم­های خانه­دار.

  * حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد.

* مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از    بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد. 

* کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگۀ 4A دارند.

 

  قیمت :   5890000

لطفا به این مطلب امتیاز دهید

خبرنامه تور :
 

 

 
 

تور اروپا | تور دبی | تور مالزی | تور ترکیه | تور چین | تور آفریقای جنوبی | تور باکو | تور سوریه | تور لبنان | تور تایلند | تور ارمنستان    

تور کیش | تور قشم | تور مشهد | تور اصفهان | تور شیراز | تور شمال | تور یزد | تور کرمان

تورهای داخلی | تورهای خارجی | تورهای یکروزه | ویزا | بلیط | هتل

All rights reserved-Designed By  silkfly.ir