صفحه اصلی تورهای داخلی تورهای خارجی تور اروپا تور یک روزه ویزا بلیط هتل درباره ما ارتباط با ما  

Incoming

 
تور اروپا | فرانسه | ایتالیا | 11 روزه| پاییز 95
تور اروپا | فرانسه | ایتالیا | 11 روزه|  پاییز 95

تور اروپا | فرانسه | ایتالیا | 11 روزه|  پاییز 95

5 شب پاریس +2 شب ونیز ( فلورانس ) + 3 شب رم

تاریخهای تور : 11آذر

قیمت : 2190یورو + 2990000تومان

خدمات تور : پرواز رفت و برگشت ایر فرانس ،پرواز داخلی ،ترانسفر فرودگاهی و زمینی، هتل با صبحانه، ویزای شنگن ، بیمه مسافرتی ،تور لیدر فارسی زبان در طول سفر ، در هر شهر گشت شهری همراه با تور لیدر و راهنمای محلی طبق برنامه تور

 

زمستان

95

 

تور اروپا

تور اروپا نوروز 96

تور اروپا ارزان

تور اروپا 96


ژانویه

 

2016

 

مدارک مورد نیاز فرانسه

َ1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­های قبلی.

        الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

2) 6 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.

3) اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک.

   الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

           * در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی می­باشد.

           * در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می­باشد.

   ب) سپرده­های بانکی.      

           * ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول می­باشد.

           * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل سند مالکیت.

6) اصل مدارک شغلی:

   الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش­نامه تحصیلی.

   ب) وکلا: پروانه وکالت.

   ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه                   مرخصی، آخرین لیست بیمه.          

   د) بازنشسته­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

   ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

   و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

   ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

            * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه

               کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است.

8) مدارک شغلی همسر برای خانم­های خانه­دار.

  * حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد.

* مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از    بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد. 

* کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگۀ 4A دارند.

 

  قیمت :   2190یورو + 2990000تومان

لطفا به این مطلب امتیاز دهید

خبرنامه تور :
 

 

 
 

تور اروپا | تور دبی | تور مالزی | تور ترکیه | تور چین | تور آفریقای جنوبی | تور باکو | تور سوریه | تور لبنان | تور تایلند | تور ارمنستان    

تور کیش | تور قشم | تور مشهد | تور اصفهان | تور شیراز | تور شمال | تور یزد | تور کرمان

تورهای داخلی | تورهای خارجی | تورهای یکروزه | ویزا | بلیط | هتل

All rights reserved-Designed By  silkfly.ir