صفحه اصلی تورهای داخلی تورهای خارجی تور اروپا تور یک روزه ویزا بلیط هتل درباره ما ارتباط با ما  

Incoming

 
تور اروپا دور ایتالیا|8 روزه ایتالیا تابستان 96
تور اروپا دور ایتالیا|8 روزه ایتالیا تابستان 96

 

تور 8روزه ایتالیا تابستان 96
2شب ونیز، 2شب فلورانس، 3شب رم
تاریخ رفت تور :   27 مرداد  96
خدمات تور : پرواز رفت و برگشت آلیتالیا ، هتل4ستاره  با صبحانه،ترانسفر فرودگاهی و زمینی، ویزای شنگن ، بیمه مسافرتی ،تور لیدر فارسی زبان در طول سفر ، در هر شهر گشت شهری همراه با تور لیدر و راهنمای محلی طبق برنامه تور
قیمت تور: 2490یورو + 3.990.000 تومان

 

 

تور اروپا تابستان 96

 

88823121
نوروز 95

 مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

* ترجمه ها بدون نیاز به تائیده دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­های قبلی. ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.

   الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

2) 6 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک. (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.)

   الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

       ب) سپرده­های بانکی.      

           * ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول می­باشد.

           * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

   الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش­نامه تحصیلی.

   ب) وکلا: پروانه وکالت.

   ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه                   مرخصی، آخرین لیست بیمه.          

   د) بازنشسته­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

   ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

   و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

   ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

            * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت­نامه کتبی

               از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­های خانه­دار.

            * حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد

*در صورتی که فرزندان هر کدام بطور جداگانه با پدر یا مادر سفر می کنند اجازه خروج هر یک از طرفین (ولی غایب) بصورت محضری و ترجمه شده همراه با مهر وزارت امور خارجه الزامی می باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از    بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد.

 * کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه  4A دارند. 

 

 

  قیمت :   2490یورو + 3.990.000 تومان

لطفا به این مطلب امتیاز دهید

خبرنامه تور :
 

 

 
 

تور اروپا | تور دبی | تور مالزی | تور ترکیه | تور چین | تور آفریقای جنوبی | تور باکو | تور سوریه | تور لبنان | تور تایلند | تور ارمنستان    

تور کیش | تور قشم | تور مشهد | تور اصفهان | تور شیراز | تور شمال | تور یزد | تور کرمان

تورهای داخلی | تورهای خارجی | تورهای یکروزه | ویزا | بلیط | هتل

All rights reserved-Designed By  silkfly.ir