صفحه اصلی تورهای داخلی تورهای خارجی تور اروپا تور یک روزه ویزا بلیط هتل درباره ما ارتباط با ما  

Incoming

 
تور اروپا | اسپانیا (جزایر قناری) | 12 روزه | تابستان 96
تور اروپا | اسپانیا (جزایر قناری)  | 12 روزه | تابستان 96


تور اروپا | اسپانیا (جزایر قناری)  | 12 روزه | تابستان 96
 
4 شب بارسلون + 3 شب مادرید + 4شب جزایر قناری
 
تاریخ تور :   29مرداد 96
 
خدمات تور : پرواز رفت و برگشت ماهان ، هتل 4و 5 ستاره با صبحانه،ترانسفر فرودگاهی و زمینی و پروازهای داخلی ، ویزای شنگن ، بیمه مسافرتی ،تور لیدر فارسی زبان در طول سفر ، در هر شهر گشت شهری همراه با تور لیدر و راهنمای محلی طبق برنامه تور .
 
قیمت تور: 2490یورو + 3.790.000 تومان

تلفن تماس 88823121-88823158

88823121

 

تور اروپا نوروز 96

 

 

                                                                                    مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا                                                

 

 

 1( اصل  و ترجمه گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامههای قبلی  به همراه کپی از تمام صفحات گذرنامه  حتی صفحات سفید.

    الف( مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.                   

 2( 6 قطعه عکس 5/4*5/3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.

 3( اصل شناسنامه و ترجمه  به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

 4( اصل و ترجمه  گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک.

    الف( حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

*                   در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی میباشد.

*                   در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه میباشد.

    ب( سپردههای بانکی.      

*                   ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول میباشد.

*                   باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 555،555،555 ریال باشد.

 5( اصل و ترجمه  سند مالکیت.

 6( اصل  و ترجمه مدارک شغلی:

    الف( پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.

    ب( وکلا: پروانه وکالت.

   ج( مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه                    مرخصی، آخرین لیست بیمه.         

    د( بازنشستهها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

    ه( مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

    و( در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

    ز( دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ) اصل  و ترجمه نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار (.

*                   جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه                 کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.

 7( برای فرزندان زیر 11 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر میکنند ،رضایتنامه محضری الزامی است.

 1( مدارک شغلی همسر برای خانمهای خانهدار.

*                   حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد.

*                   مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی میماند.

*                   چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 5،555،55555 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از     بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتهای بیشتر متعاقباً اعلام میگردد. 

کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگة 4A دارند

 

 

 

 

  قیمت :   2490یورو + 3.790.000 تومان

لطفا به این مطلب امتیاز دهید

خبرنامه تور :
 

 

 
 

تور اروپا | تور دبی | تور مالزی | تور ترکیه | تور چین | تور آفریقای جنوبی | تور باکو | تور سوریه | تور لبنان | تور تایلند | تور ارمنستان    

تور کیش | تور قشم | تور مشهد | تور اصفهان | تور شیراز | تور شمال | تور یزد | تور کرمان

تورهای داخلی | تورهای خارجی | تورهای یکروزه | ویزا | بلیط | هتل

All rights reserved-Designed By  silkfly.ir